Tips!

Vill tipsa om en av mina favoritbloggar. Epsteins blogg på dn.se. En fotoblogg om Stockholm och stockholmare. Han fångar stockholm på ett intressant sätt som jag själv inte ser eller tänker på när jag stressar på samma gator och torg.

Epsteins STHLM - dn.se

Whitbread - Around the world race.

Klassiska Whitbread har blivit ett jätte jippo i mitt i finanskrisen. Det känns som att intresset bara finns hos de riktigt intresserade medans den stora massan inte verkar bry sig ett dugg. Numera heter det Volvo Ocean Race. Det enda positiva som hörs om Volvo är väl just Volvo Ocean Race, det kanske är därför det känns så fel? Man kan ju tycka att Volvo ska lägga pengarna på annat än ett svindyrt jätte PR-jippo. Frågan är om Volvo fortsatt med sin satsning på segling om de hade kunnat förutse finanskrisen? Tveksamt...

Nå väl, Hur går själva tävlingen då? Jo det har varit lite oro för pirater och dåliga vindar. Svenskskeppet Ericsson 3 råkade ut för just dessa dåliga vindar när de hamnade i stiltjen. Men de har bara några poäng upp till fjärde och tredje plats. Överlägsen etta är Ericsson 4. Ericsson verar ju iaf ha fått till sin satsning iaf rent tävlingsmässigt. De befinner sig nu i Indien.

Volvo Ocean Race

"Ericsson 4" först till Indien - dn.se

Apple...

Finns det något som Apple gör som inte är snyggt? Jag har iaf inte hittat något än! Titta bara på ett av deras tangentbord.
Tangentbordet kombinerat med apples Mighty Mouse kan vara den perfekta julklappen för någon som är lika frälst som jag.
Det är otroligt väl designat och självklart trådlöst.


             

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen kommit till skott! Har funderat på att starta en blogg rätt länge nu men det har inte blivit av förän nu!
Trevligt läsning!

RSS 2.0